Dřevo Ostrava - Váš svět dřeva a palubek

Prodejna: +420 602 490 292

Po-Pá 7:30-16:00, So 8:00-11:30

0 0 Kč

Ochrana osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

účinná od 25.5.2018 Náš e-shop drevoostrava.cz, se sídlem v Ostravě, Alšovo náměstí 691/4, IČO: 11196823 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in. Jaké osobní údaje od Vás požadujeme? Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném. Jak vaše osobní údaje využíváme? Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům: Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace) Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím emailů Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter) Spravovat váš účet Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby Zabránit zneužití našich služeb Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely: u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku, u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let, u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. po dobu tří let nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů). Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme vás chránit Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Udělený souhlas lze odvolat tím, že nás kontaktujete na emailovou adresu info@drevoostrava.cz

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům: Seznam Heureka Google Facebook, případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva? Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu: Mariánskohorská 705/38, Ostrava-Přívoz.

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení, zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Prodejna a sklad

Prodejna

+420 602 490 292

Provozní doba

Po-Pá 7:30 - 16:00
So 8:00 - 11:30

Sklad

Mariánskohorská 38
Ostrava - Přívoz

E-mail:

info@drevoostrava.cz

8 důvodů, proč si vybrat právě nás

1

Výhodná poloha

Výhodná poloha blízko centra města.

2

Velká parkovací plocha

Velká parkovací plocha před provozovnou (bez poplatků).

3

Dostupnost haly se zbožím

Možnost příjezdu k požadovanému zboží přímo do haly.

4

Široký výběr

Široký výběr v daných sortimentech nabízeného zboží.

5

Pomoc při výběru

Vstřícnost + snaha o doporučení vhodného druhu materiálu.

6

Možnost platby kartou

Můžete platit kreditními kartami všech běžných typů.

7

Věrnostní politika

Dlouhodobí zákazníci mají možnost u nás získat slevy nebo dárky

8

Doručení ještě dnes

Vybrané zboží můžeme tentýž den dovézt k zákazníkovi